hey, jangan copy tauu!
<style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <link rel="me" href="https://www.blogger.com/profile/01595027131254431018" /> <link rel="openid.server" href="https://www.blogger.com/openid-server.g" /> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3025264974919071856\x26blogName\x3dchokie-chokie\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missfyfahsukamunchys.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missfyfahsukamunchys.blogspot.com/\x26vt\x3d-6287714865254165552', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&amp;targetPostID&amp;blogName=Be+HaPpIE+%21%21&amp;publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&amp;navbarType=BLACK&amp;layoutType=CLASSIC&amp;homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&amp;blogLocale=en&amp;searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>
Monday, December 13, 2010
tagged by Amira Mastura

Salam semuaa . hey ! nak tauu , aku kena tagg lagi . oleh sapa ? olehh .. [ jeng jeng jeng !! ] Kak Mra .. aku mmg suka tag2 ne . haha .. thx Kak ..

orite , aku nak jawapp soalan maut yg kena bagi . [ errr .. takutt ] ..

Pernah tak anda rasa hott?
Upload wallpaper yang anda guna sekarang .

Cerita pasal wallpaper tersebut .
Bilakah kali terakhir anda memakn pizza
Lagu paling terbaru anda dengar
Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini ?
Selain nama sendiri, anda di panggil apa ?
Tag lagi 5 org .
Siapakah org nombor 1 utk anda ?
Katakan sesuatu untuk org nombor 5
No. 3 ada hubungan ngan sapa ?
Bagaimana hubungan anda no 2 ?
Kata-kata cinta utk org nombor 4 ..
Berikan lima perkara yang anda tahu tentang org yang tag anda ..
pee/ass : aku penat nak type2 ne .. sorry kalau ada pkataan yg hilang2 .. :) hoho ^__^

Labels:


Blogged @ 8:18 PM | 5 Responses


dah lama tak update ^__^

Aloha sumaa ! :) oke la . aku dah lama tak update belog ne . al maklum lah .. aku asyik ngan belog aku yg satu je . sorry eh MISSFYFAHSUKAMUNCHYS [ haha . myURL ] .. bukan tak layan tapi tu la .. haha .. [ apaa ?? ] ngeh2 .. baiklah! kita akan mula kembali ~ mcam dulu .. huhu ..

hey belogger sume . mesti pernah dgr BPM kan ?? hehe .. ak dah vote tadi tapi aku rahsiakan lah sapa yang aku vote nanti org laen jeles pula kan ? tak baekk tauu . kalaauu buleh, nak vote suma .. hehe .. belog korang kan cantik2 .. :) aku ? simple mimple .. hehe .. happy jugak hari nie sbb aku chat ngan kawan aku . haha .. kawan ? [ jeng jeng jeng .. jan la buat suspen ] haha . tak la . just kawan biase je . tak lebih dari tuh .. mula chat ngan dia jam 10 and stopp chat pada jam 11 . haha . agak sejam jugak kan ? bnyak ceta .. tak ngumpat tauu . ahaha ..

adoii . dah jam 11.35 . oke la ! i want to sleep oredy . thx suma yg support belog ne . haha :D wish you luck .

pee/ass: sakit belakang. tak tauu napee [ agh ! ]

Blogged @ 7:38 AM | 0 Responses


award .

thx to FarahLala sbb bagi aku award ! :) hehe .. belog ne biasa2 je pun . tak de yg special tauu ! .. tapi org dah bagi kan . ( hehehe .. padahal happy ) ..

* cantekk tak ? nak ? hehe ..

oke ! aku bersedia jawapp soalan kakak !! :) hehe ..

thanks to the person who gives you award and link the person .
spread the award to the 15 belogger who you like and think their belog is awesome !
tell 7 things about yourself .


 pee/ass : hurgh ! penat menaip .. haha .

Labels:


Blogged @ 3:42 AM | 2 Responses


Monday, November 29, 2010
AWARD

Salam semua .. thx kepada follower yg pertama kat blogg fyfah yang kedua ne .. :)

Aku nak bagii kat jengjengjeng ! :) Khairulakmalazman@blogspot.com jom ramai2 follow dea ! :) heheee ..

Award yg biase2 jee . :)

* sorry laa sebab aku baru bagi skarang .. bukan tak nak bagi tapi bz memanjang nak design blog aku yang first .. :) thx so much sebab follow ! :)
* kalau rse tak canteekk , aku minta maf sangat sebab photoshop kat laptop aku tak berfungsi akhir2 ne .. :)
* thx sekali lagii ~

Labels:


Blogged @ 1:17 AM | 2 Responses


Sunday, November 14, 2010
wow ! :)

heyy ..

Dear blogg and all penduduk bumi  ^.^
hari nie aku nak cerita pasal kawan baik aku ! :)
Iffalawati .. hehe .. kiut budak nie tw !
aku n dia rapat .. boleh la . dia form 4 tahun nie .. hehe .. kawan2 aku suma senior .. aku je junior .. by the way, kakak2 senior nie baik2 belaka .. :) thx to all ! 
Andi Harlina
Aziah @ Qichie
Iffalawati ( sweet ) haha .
Anis
Cassandra
Kidiw
Leyda

huhu .. jasa kakak senior tak aku lupa !

Labels:


Blogged @ 11:05 PM | 0 Responses


Friday, November 12, 2010
Pendaftaran / jamuan

heyy .

dear BLOGG ..
Alhamdulillah .. sekali lagi kitorang buat jamuan .. untuk last year ..
( PERPIS ) : persatuan penndidikan islam dan bahasa arab ..
kitorang buat simple jee .. tak da apa yang menarik !
btw , before jamuan tuh, ada pendaftaran untuk 2011 .. ahh ~
teringat pula tahun depan aku jadi budak pagi ..

tak da lagi nak online awal pagi .. aduhh ~ ! sedih nak tinggalkan sesi petang ..
sedih sangat2 ! guru2 pun dah bertukar .. aku nak nangis !!!
hu ~ tapi aku tahu semua ini ada hikmahnya .. kan?
Amiin ~ ..

Labels:


Blogged @ 1:23 AM | 0 Responses


Thursday, November 11, 2010
Last Exam !

Heyy ..
Congratulations to all UPSR 2009 candidates !!
waahh .. siapa dapat 5A tuh, TAHNIAH !! ..
hehe .. aku dulu tak lah sampai 5A .. hehe ..
:) usaha anda tidak sia2 ~ !!

by the way, tadi aku kat sekolah, jawab paper bahasa arab ..
ya Allah ! susah nyerr .. aku hanya berdoa kepadaMu ya Allah ..
memang susah !
ada jugak yg senang .. tapi tuh pun aku masih ragu2 .. takut nyer ..
huu ~~ doa jee ..
:)

aku hepi sangat !!
sebab abah aku kata nak balik kampung ! yahoo !!!
:)
yeah ~ itu yg aku harap2 kan ..

Labels:


Blogged @ 5:09 AM | 0 Responses